Hodak Legal B.V.

De Zaale 11, 5612 AJ Eindhoven

Detacheringsrecht Advocaat

Ontdek de detacheringsrecht expertise van Hodak

hodak website banner

Detacheringsrecht advocaat

Uitgebreide juridische, fiscale en administratieve diensten voor gedetacheerde werknemers

Hodak is gespecialiseerd in het faciliteren van naadloze oplossingen voor bedrijven die gedetacheerd personeel ter beschikking stellen of in hun bedrijven nodig hebben tussen Nederland en Centraal-Europa. De op maat gemaakte diensten spelen in op de unieke complexiteit van internationale detacheringen en zorgen voor een soepel en compliant proces voor zowel werkgevers als werknemers.

De expertise van Hodak

  • Wettelijke compliance: navigeren door de ingewikkelde wettelijke kaders van zowel het thuisland als het gastland om ervoor te zorgen dat alle detacheringen volledig compliant zijn.
  • Fiscaal advies: risico’s op niet-naleving beperken door deskundig fiscaal advies op maat over de nuances van grensoverschrijdende detacheringen.
  • End-to-end administratie: uitgebreide ondersteuning door onze partners, van documentatie tot assistentie ter plaatse, zodat elk aspect van het detacheringsproces wordt gedekt.
  • Digitale oplossingen: gebruikmaken van een geavanceerd digitaal platform om de hele detacheringslevenscyclus te stroomlijnen, waardoor processen efficiënter en transparanter worden voor de overheidscontrole.


Gespecialiseerde ondersteuning in belangrijke sectoren

Hodak biedt branchespecifieke expertise voor gedetacheerde werknemers in de bouw, landbouw en logistiek, om in te spelen op de stijgende vraag en unieke uitdagingen binnen deze sectoren in Nederland.

Waarom voor Hodak kiezen

  • Juridisch vakmanschap: de Nederlandse juridische en fiscale expert met diepgaande kennis van zowel de Nederlandse als de Centraal-Europese juridische en fiscale omgeving, zodat naleving en effectieve conflictoplossing naadloos op elkaar aansluiten.
  • Efficiënte administratie: de partners van Hodak bieden een compleet management van alle administratieve aspecten, van documentverwerking tot salarisadministratie.
  • Culturele integratie: Hodak helpt bij het overwinnen van culturele en taalkundige barrières en zorgen zo voor een soepele integratie in de Nederlandse werk- en zakelijke omgeving.


Uitgebreide ondersteuning bij detachering

Van pre-detacheringsvoorbereidingen tot post-detacheringsprocedures, het kantoor samen met haar partners biedt volledige ondersteuning, zorgen voor voortdurende hulp en een robuuste naleving van alle wettelijke vereisten gedurende de detacheringsperiode.

Werk met Hodak samen

Vertrouw op holistische aanpak van Hodak om elk facet van het detacheringsproces naar Nederland met precisie en expertise te beheren. Neem contact op om het succes van uw bedrijf op het gebied van internationale detacheringen te garanderen.

Voor juridische hulp van een advocaat bij Hodak in Nederland,
bel +31 40 36 90 467 of email naar contact@hodak.nl

Over het kantoor

Welkom bij het advocatenkantoor Hodak. Het kantoor biedt hoogwaardig juridisch advies aan de lokale ondernemers, internationale bedrijven, de non-profitorganisaties en de particulieren. Hodak specialiseert zich in het behandelen van complexe zaak, met een duidelijke en effectieve aanpak en communicatie. Het streeft naar het succes van de cliënt door geschilpreventie en door een strategische en tactische benadering in juridische processen, gesteund door de diepgaande kennis van diverse sectoren en een sterke internationale focus. Transparantie, integriteit en toegankelijkheid vormen de kernwaarden van Hodak, waarmee het kantoor een vertrouwensband met de cliënt opbouwt.

Hodak Legal B.V.