Hodak Legal B.V.

De Zaale 11, 5612 AJ Eindhoven

Ondernemingsrecht Advocaat

Ontdek de expertise van Hodak's ondernemingsrecht advocaat

Ondernemingsrecht Banner main header

Ondernemingsrecht advocaat

Hodak biedt advies en juridische bijstand op nagenoeg alle facetten die bij zakendoen en bedrijfsvoering komen kijken. Afhankelijk van wat de situatie vereist, kan het kantoor een prominente rol aannemen of juist discreet op de achtergrond opereren.

Net zoals u is Hodak’s ondernemingsrecht advocaat ook een ondernemer, wat het kantoor uitermate geschikt maakt om samen met u strategisch na te denken over verschillende aspecten van uw bedrijf. Dit omvat de structuur van uw onderneming, geschikte samenwerkingsverbanden en zelfs bedrijfsaankoop of -verkoop. Het kantoor staat u bij met het uitwerken van financieringsopties en het opstellen of beoordelen van contracten en algemene voorwaarden.

Ondernemen is inherent aan risico’s. De advocaat van Hodak werkt samen met u om deze risico’s tot een minimum te beperken. Dit doet hij door het creëren van noodzakelijke zekerheden en het maken van afspraken die de risico’s minimaliseren, niet alleen voor de onderneming, maar ook voor leidinggevenden, toezichthouders en aandeelhouders. Directeuren-grootaandeelhouders (DGA’s) zijn bij het kantoor zeer welkom.

Bij ondernemingsrecht kijkt Hodak verder dan alleen de wettelijke voorschriften. De aanpak van het kantoor omvat naast juridische ook strategische en operationele elementen. U kunt rekenen op de deskundigheid, praktische instelling, snelle respons en toegankelijkheid. Indien noodzakelijk kan Hodak ook gerechtelijke stappen ondernemen. Dit is de kwaliteit en veelzijdigheid die u van het kantoor kunt verwachten.

Voor juridische hulp van een advocaat bij Hodak in Nederland,
bel +31 20 369 76 52 of email naar contact@hodak.nl

Over het kantoor

Welkom bij het advocatenkantoor Hodak. Het kantoor biedt hoogwaardig juridisch advies aan de lokale ondernemers, internationale bedrijven, de non-profitorganisaties en de particulieren. Hodak specialiseert zich in het behandelen van complexe zaak, met een duidelijke en effectieve aanpak en communicatie. Het streeft naar het succes van de cliënt door geschilpreventie en door een strategische en tactische benadering in juridische processen, gesteund door de diepgaande kennis van diverse sectoren en een sterke internationale focus. Transparantie, integriteit en toegankelijkheid vormen de kernwaarden van Hodak, waarmee het kantoor een vertrouwensband met de cliënt opbouwt.

Hodak Legal B.V.