Hodak Legal B.V.

De Zaale 11, 5612 AJ Eindhoven

Fiscaal Recht Jurist

Ontdek de fiscaal recht expertise van Hodak

Fiscaal Recht Banner main header

Fiscaal recht jurist

Hodak biedt fiscaal-juridische ondersteuning aan ondernemingen, organisaties en individuen. Of het nu gaat om belastingkwesties in Nederland of vraagstukken in het internationale belastingrecht, Hodak samen met haar partnerspecialisten is bevoegd om u te vertegenwoordigen in fiscale procedures, tot en met de hoogste rechtelijke instanties.

De aanpak van het kantoor kenmerkt zich door een directe toepasbaarheid van uitgebreide kennis en ervaring. Proactiviteit, efficiëntie en een persoonlijke benadering zijn hierbij standaard. Hodak zorgt voor een duidelijk overzicht van uw fiscale beslissingen en de juridische en administratieve gevolgen daarvan.

Als bekwame consultant fungeert Hodak als klankbord voor bedrijven, instellingen en particulieren, alsook hun respectievelijke adviseurs.

Het kantoor focust zich op meerdere facetten van fiscale dienstverlening, waaronder:

  • Het aanbieden van gedetailleerd fiscaal-juridisch advies, zowel op nationaal als internationaal niveau
  • Optreden als klankbord voor strategische overwegingen
  • Begeleiden bij aanpassingen in de bedrijfsstructuur
  • Verlenen van second opinion in fiscale aangelegenheden
  • Vertegenwoordigen in rechtszaken tegen de belastingautoriteiten
  • Uitvoeren van forensische onderzoeken en het opmaken van rapportages


Met de expertise van Hodak bent u verzekerd van strategische ondersteuning in al uw fiscale zaken.

Voor juridische hulp van een advocaat bij Hodak in Nederland,
bel +31 40 36 90 467 of email naar contact@hodak.nl

Over het kantoor

Welkom bij het advocatenkantoor Hodak. Het kantoor biedt hoogwaardig juridisch advies aan de lokale ondernemers, internationale bedrijven, de non-profitorganisaties en de particulieren. Hodak specialiseert zich in het behandelen van complexe zaak, met een duidelijke en effectieve aanpak en communicatie. Het streeft naar het succes van de cliënt door geschilpreventie en door een strategische en tactische benadering in juridische processen, gesteund door de diepgaande kennis van diverse sectoren en een sterke internationale focus. Transparantie, integriteit en toegankelijkheid vormen de kernwaarden van Hodak, waarmee het kantoor een vertrouwensband met de cliënt opbouwt.

Hodak Legal B.V.