Advocaat in Nederland - Nuttige informatie

Nuttige Artikelen en Nieuws

Een multidisciplinair Nederlands advocatenkantoor

Hodal Legal heeft een professioneel team van meertalige advocaten en belastingadviseurs die deskundig zijn op het gebied van Nederlands contractenrecht, Nederlands ondernemingsrecht, Nederlands belastingrecht, Nederlands arbeidsrecht en internationaal eigendomsrecht.

Het kantoor is ook gespecialiseerd in fiscaal efficiënte structurering van activa en activiteiten, Nederlands energierecht, Nederlands financieel recht en vastgoedtransacties.

Advocaat in Nederland

Hodak Legal is een advocatenkantoor
met vele jaren en uitgebreide ervaring
in het bedienen van Russischtalige
cliënten

Ondernemingsrecht
Arbeidsrecht
Familierecht
Immigratierecht
Strafrecht

Hodak Legal
Главная
Juridische diensten in Nederland

Advocaat internationaal recht in Nederland

Na een financiële en juridische opleiding in Nederland en België, werk ik sinds 2001 voortdurend met ondernemers uit Rusland en GOS-landen als internationaal advocaat in Nederland (Nederland). Mijn doel is om juridisch advies te geven in Nederland over verschillende aspecten van het vennootschaps- en belastingrecht, evenals hulp bij het betreden van Europese markten. Als Nederlands internationaal advocaat open ik hoofdkantoren en organiseer ik vertegenwoordigingen in de Benelux voor ondernemers uit het GOS en Rusland. Naast puur juridische en fiscale kwesties worden we vaak door internationale advocatenkantoren gevraagd om de bedrijfsprocessen van startende Euraziatische bedrijven op te zetten en te coördineren, zodat ze soepel kunnen opereren in de Benelux.

Internationale advocaat in Nederland

In de loop der jaren als advocaat en pleitbezorger van internationaal recht en Nederlands recht in Nederland, bij het adviseren en oplossen van problemen van cliënten uit Rusland en de GOS-landen, is het duidelijk geworden dat de juridische, culturele en zakelijke realiteit van deze twee werelden helaas aanzienlijk verschilt van de westerse criteria voor zakendoen. Dit leidt regelmatig tot mislukkingen van onze bedrijven en zakenlieden bij het opbouwen van relaties met Europese partners, tegenpartijen, overheidsinstanties en adviseurs. Mijn juridische bijstand in Nederland kan niet alleen bedrijven van mondiaal belang van de financiële ondergang redden, maar ook particuliere mislukte projecten die zijn geïnitieerd door onze landgenoten in het Westen, met name in de Benelux-landen.

Toen ik de onveranderlijke trend van helaas mislukte projecten van onze landgenoten waarnam, besloten ik als advocaat in Nederland en mijn partners om de huidige stand van zaken te beïnvloeden.

Zo kwamen we op het idee om een juridisch mediabron te creëren voor het Russischtalige publiek, waar ik als praktiserend advocaat en Nederlands jurist, en mijn Nederlandse collega’s, experts op verschillende rechtsgebieden, mijn ervaringen kunnen delen, nuttige artikelen kunnen publiceren, videoseminars kunnen plaatsen en ook regelmatig seminars kunnen organiseren in verschillende steden van Rusland en het GOS. In het algemeen, internationale juridische diensten aanbieden in Nederland. Door professionele juridische ondersteuning vanuit alle smalle flanken kunnen we het volledige scala aan problemen dekken.

Zo streven we ernaar om onze ondernemers te helpen bij het correct opbouwen van hun ondernemings-, juridisch, fiscaal en administratief beleid, om de beste manier te kiezen om succesvol de westerse markten te betreden. De Europese Gemeenschap biedt een breed scala aan mogelijkheden voor de ontwikkeling van elk soort bedrijf, maar vereist strikt de naleving van individuele regels.

Internationale advocaat in Nederland: je belangen verdedigen in het internationaal recht

We hopen dat ons internationaal juridisch advies, en de bron in het algemeen, ondernemers en hun lokale adviseurs zal helpen onnodige problemen te vermijden, geld te besparen op het oplossen ervan en hun zakelijke aanwezigheid in Europa systematisch uit te breiden en te versterken. We bieden niet alleen juridische ondersteuning aan zakelijke haaien, maar ook aan academische onderzoekers, jonge actieve ondernemers, ambitieuze nieuwkomers die op het punt staan de wereld te veranderen. Vaak moet je verder gaan dan de grenzen van het binnenlandse bedrijfsleven en ik, die al een enorme praktijkervaring heeft als advocaat in Nederland, zal je daarbij helpen.

Bij het oplossen van elk probleem is het belangrijk om een allesomvattende aanpak te vinden. Nu een persoonlijke advocaat in Nederland, georiënteerd in de bijzonderheden van de Nederlandse wetgeving en praktische bijzonderheden van het zakendoen, op een afstand van één klik.

Hodak Legal